Granit Xhaka fikk rødt!

Denne sesongen har vært enn sann tragedie for Arsenal, istedenfor å kjempe i toppen av Premier League tabellen står de faktisk nå i fare for å rykke ned. – Det kokte over for manager Mikel Arteta etter at Granit Xhaka sparket ned Dwight McNeil og fikk rødt kort i gårsdagens kamp mot Burnley.

Kvelden ble komplett dårlig etter Pierre-Emerick Aubameyang sørget for kampenes eneste mål i eget nett. – Etter kampen ga manageren sin østeriske stjerne det glatte lag.

Les: Like greit, United skal ta seg av den tøffeste motstanderen i første kamp

I «mellomtiden» i Italia er liten tvil om at ex Tottenham-stjerne Christian Eriksen ikke kommer til å være lenge i Inter Milan. – Manager Antonio Conte benytter seg bare av dansken når han ikke har noen andre alternativer. Men å tro på at Eriksen, som fortsatt føler lojalitet til Tottenham skal bli med på en bytteavtale slik Daily Mirror skriver om virker litt fjernt.

Granit Xhaka har egentlig sammen med hele Arsenal mistet gløden han blir nå tilbudt i en bytteavtale mot Christian Eriksen. – Vi tror ikke at manager Mikel Arteta rekker å gjennomføre en deal, han er ute av portene på Emirates så fort en erstatter er på plass.

Christian Eriksen som er ønsket av Borussia Dortmund og hans gamleklubb Tottenham har nok Arsenal langt nede på sin ønskeliste, hvis vi skal tippe tror vi på en retur til Tottenham.

Les: Mikel Arteta passerer Solskjær på sparking lista med god margin

Eriksen skal, ifølge avisen, være lunken til en slik løsning på grunn av sin tidligere periode i Spurs. En overgang til Arsenal vil for alltid ødelegge ettermælet hans i Tottenham.

Eriksen ble tidligere i vinter også koblet til Borussia Dortmund.