Kingsley Coman

Bayern München har tatt frem sine store kanoner når de nå torpederer alle spekulasjoner om en overgang til den franske kantspilleren Kingsley Coman. Sky sports melder at de ikke kommer til å gi slipp på han i januar selv om både Manchester United og Everton skulle komme med fristende tilbud.

Bayern-sjef Karl-Heinz Rummenigge slår fast at han ikke er til salgs og at klubben er særdeles fornøyd med det Kingsley Coman leverer på banen, spesielt denne sesongen har vært sterk.

Les: United kan skaffe seg den perfekte Fernandes-makker for 1,3 millioner kroner i uka

Det sier sitt når «alle» hans tidligere klubber Paris Saint-Germain og Juventus ønsker han velkommen tilbake med åpne armer.

«Kingsley er ikke til salgs,» sa administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge om 24-åringen, som fremdeles er under kontrakt frem til sommeren 2023.

  • «Vi vil håndtere en mulig forlengelse av kontrakten til riktig tid»

Etter å ha vært involvert i ni mål de fem siste kampene for klubben, har Coman fått mye skryt i det siste.

«Han implementerer ideene våre veldig bra, og han er for tiden involvert i mange mål. Derfor tror jeg han er en av de beste spillerne i sin posisjon,» sa Bayern manager Hansi Flick til Kicker i kjølvannet av lørdagens 1-1 uavgjort med Union Berlin. (Assist for Robert Lewandowski)

Les: Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV