(foto: chelsea, twitter)

Da Frank Lampard fikk peke på spillerne han trengte for å bygge opp trofé-grossisten de kommende årene, var Timo Werner en av de første som fikk telefon. Tyskeren var den skapte matchvinneren hos RB Leipzig i Bundesliga. 34 scoringer på 45 kamper.

Overgangen til Premier League ble tøffere enn forventet. Werner fant aldri sin plass hos Lampard, og Big Frank fant aldri rytmen hos Chelsea.

Les: Chelsea-spiller dønn ærlig om Frank Lampard

Thomas Tuchel tok over tøylene, har ledet de blå til semifinale i Champions League og FA Cup-finale. Kai Havertz har skjønt mer av Premier League med Tuchel langs sidelinjen, og på lørdag kom det siste beviset på at Tuchel er The Man in Blue (trodde aldri vi skulle si det).

For mot West Ham sto det om mer enn heder og ære. Begge klubbene kjemper om den samme fotball-livsviktige 4. plassen i Premier League. Da dukket Timo Werner endelig opp som den matchvinneren han ble hentet inn som.

Les på Engelske klubber: Lokalavis: Varane gjøres klar for Manchester United

To minutter før pause rev tyskeren seg løs fra Ogbonna i West Ham-forsvaret og avsluttet på Ben Chilwells nydelige opplegg. 1-0 og det som viste seg å den matchvinnende.

Chelsea is on a roll!

Les: Joshua King på vei til landet som elsker norske målscorere!