Joshua King beholdt dessverre treningsdressen mest på hos Everton.

Det ser virkelig ut som om Tyrkia er det forjettede landet for norske spillere om dagen. – Den tyrkiske serien er knalltøff og fungerer som et meget godt springbrett til større ligaer, spesielt Bundesliga rekrutterer heftig fra Super Lig.

Det er lite som tyder på at Joshua King får forlenget sin kortsiktige kontrakt med Everton og nå ser det ut til at den 29 år gamle spissen ikke lenger kan velge og vrake. Everton manager Carlo Ancelotti peker stort sett på benken, Joshua King har ikke tenk å være reserve særlig lenge.

– Drømmen var en retur til sin ungdomsklubb Manchester United, men manager Ole Gunnar Solskjær ser ut til å ha slått fra seg den tanken.

Les: Dean Henderson kan få alvorlig konkurranse fra tidligere Manchester United keeper

Football Insider melder at den tyrkiske storklubben Galatasaray er svært interessert i Joshua King og at det er avtalt samtaler neste uke.

Sist sesong var Alexander Sørloth toppscorer i Super Lig. Det er hele 12 norske spillere i Tyrkia, to mer enn i Sverige. – Tyrkiske klubber elsker norske spillere, mye fordi de er enkle å jobbe med og alltid gjør det beste de kan.

Les på Popidol: Spotify-grunder vil kjøpe Arsenal