Mye stemte denne gangen, men iikke nok.

Vi heiet frem Frank Lampard fra dagen det ble kjent at Chelsea-legenden returnerte til Stamford Bridge. Etter den kaotiske Conte-Sarri-overgangen, så vi en bærer av Chelsea-genet som den riktige manageren for London-klubben. Historien kjenner vi, Frank Lampard startet bra, møtte motgang – og kom seg aldri utover høsten.

Da Thomas Tuchel tok over i slutten av januar, virket Chelsea-spillerne tafatte og uten selvtillit. Så sluttet Chelsea å dra på seg unødvendige tap. Kynikeren Tuchel forsvarte Chelsea til poeng, før han også fikk fart på angrepsspillet.

Les: Avram Glazer svar demmet ikke opp for rykteflommen

Dermed var det samme laget Frank Lampard ledet frem til januar, nå i semifinalen i Champions League, finalen i FA-Cupen og innenfor topp-4 i Premier League.

Samme spillere som Lampard disponerte.

Betyr dette at Lampard kunne ha oppnådd det samme hvis han ble gitt sjansen? Chelsea-spiller Jorginho ønsker ikke at noen skal sitte igjen med dette inntrykket.

-Jeg vil være ærlig om Lampard. Jeg tror at fordi han var en legende i klubben, så hoppet han over noen nødvendige læringstrinn før han tok over en stor klubb. Han kom til en klubb hvor han var en legende, uten erfaring fra andre klubber, sier Jorghinho til ESPN Brasil.

Les på Engelske klubber: Lokalavis: Varane gjøres klar for Manchester United

Klappet høflig da Lampard måtte gå.

Som tydeligvis ikke regner Derby som klubb.

-Han kom for tidlig, hoppet over et par trinn, og for å være ærlig, han var ikke klar for en jobb på dette nivået, avslutter Jorginho.

Oj, den var hard. Likevel forteller det historien om en Lampard som gjorde sitt beste, men der Marina Granovskoia og gjengen dreit seg ut – og «rettet det opp» med å snu den iskalde siden til Chelsea-ikonet.

Les: Er klar for å kaste seg inn som Tottenham-manager