Det ultimate ville selvsagt vært at Kjetil Knutsen hadde overtatt jobben til Jose Mourinho etter Bodø/Glimt kjørte over Roma i Conference League, men som vi vet den portugisiske manageren får som regel sparke i det vanskelige andreåret.

Det som dog har skjedd etter snart to eliteseriegull og imponerende spill mot Roma er at flere Bodø/Glimt spillere er på kartet til større klubber og naturlig nok den som er ansvarlig. Kjetil Knutsen som mange eksperter burde ta over Rosenborg når avtalen til Åge Hareide går ut etter sesongen er nå aktuell for større oppgaver.

Les: Xavi starter opprydningen med Ousmane Dembélé

Noe som kjennetegner spillestilen til Kjetil Knutsen er god organisering, fart og bøtter med mål. Norwich er ikke en rik klubb, men i forhold til Bodø/Glimt er de søkkrike. Tidligere Bodø/Glimt-spiller Mathias Normann scoret sitt første mål i Premier League på lørdag, han vil ha godt av Knutsen sin spillestil.

Ifølge bookmakerne kniver han med Chelsea-legenden Frank Lampard om jobben som ny manager for Premier League klubben Norwich. «Knutsen passer profilen til hva Norwich ønsker i en manager» sier programleder i BBC Radio Norfolk og fotballkommentator, Chris Goreham, til VG.

Vi er overbevist om at Kjetil Knutsen har det som trengs for å overta etter Daniel Farke. «Han har en historie med å gi unge talenter sjansen og med å oppnå suksess på budsjett. «The Canaries» har ikke rike eiere, og er avhengig av å få mest mulig ut av det de har tilgjengelig og produsere egne talenter. Det vil det forventes at en ny manager fortsetter med» forteller Goreham, som kommenterer Norwichs kamper for BBC.

The Athletic melder at det er to kandidater igjen og de de er ute etter en «erfaren, men moderne og angrepsorientert manager».

Les: Er Dortmunds forretningsmodell rett og slett en katastrofe?

For de som ikke følger godt med, Ole Gunnar Solskjær leder Premier League klubben Manchester United og han er fra Kristiansund en norsk by med ca 25 000 innbyggere.