Coutinho er klar for the Xavi way. (foto: barcelona, twitter)

Dembélé = skadeavbrekk. Den franske vingen er ikke lenger så up and coming etter at han har hatt en nesten historisk tung overgang som komet i Bundesliga til skyhøye forventninger hos Barcelona.

Verken Valverde, Setién eller Koeman har fått spesielt igjen for milliard-investeringen Barcelona gjorde i Dembélé i 2017, men Xavi har tydeligvis en helt annen tilnærming. Den nye Barca-manageren ser ikke på 23-åringen som en belastning.

Les: Manchester United kan fort bli snytt for Kieran Trippier

-Å forlenge med Ousemane Dembélé er en av våre prioriteringer. Han kan bli den beste spilleren i verden i sin posisjon, begynner Xavi på mandagens pressekonferanse.

Forlengelse er prioritert. Samtidig gjør Xavi det klart at 23-åringen ikke får utdelt noe VIP-kort på Camp Nou.

Skal bli mindre sitting på franskmannen.

-Man er nødt å jobbe med ham og stille krav til ham, så det avhenger av ham, hans mentalitet, at han ikke er skadet så mye, og at han presterer, sier Xavi.

Les på Tysk fotball: Reece Oxford lengter ikke tilbake til West Ham – «er hjemme» i Bundesliga

Dembélé kom nettopp tilbake fra et skadeavbrekk, dro på seg en lårskade i comebacket og står fortsatt med 25 minutter på banen denne sesongen. Han har i det minste full tillit hos den nye manageren. Det er en god start, resten av jobben må han gjøre selv.

Les: Raheem Sterling mot Frenkie de Jong