Eric Garcia, Sergio Agüero, Memphis Depay og Georginio Wijnaldum

Det ser ut til at sportsdirektører kan kaste inn håndkle i kampen om Manchester City stjerne Sergio Agüero. Han skal allerede ha signert med Barcelona og vil i løpet av de neste timene gjennomgå den obligatoriske medisinske testen.

Helt siden den argentinske mesteren forlot Atlético Madrid i 2011 til fordel for Manchester City har Barcelona hatt han høyt på sin ønskeliste og nå ti år senere er det i ferd med å skje. Men sjefene på Camp Nou stopper ikke der med å tappe City for talent 🙂 – Den 20 år gamle midtstopperen Eric Garcia vender tilbake etter han i 2017 forlot Barcelona til Manchester City.

Les: Tottenham ber på sine knær og er villige til å betale det det koster

Nye Barcelona er ikke ferdig bygd, langt på nær. Den siste signeringen som kommer i løpet av noen få dager er nederlandske Georginio Wijnaldum. 30 åringen fra Rotterdam er et ekte Liverpool ikon som manager Jürgen Klopp er evig takknemlig for han fikk jobbe med.

Signeringen av Georginio Wijnaldum betyr trolig at manager Ronald Koeman blir værende i Barcelona, de to har en meget god relasjon. – En som virkelig bygger opp under minst en sesong til for Ronald Koeman er Memphis Depay som kommer på gratis overgang fra Lyon, hvis og bare hvis han får garantier om at han ex landslagssjef blir værende.

Det er tydelig Barcelona ikke er fornøyde med å være Spanias tredje beste lag. – Med trioen som kommer på plass de neste dagene styrker de sine sjanser vesentlig. Spesielt hvis Memphis Depay også kommer litt senere.

Les: Spytter ikke i glasset: Vil kjøpe to spillere for tre milliarder