Snart lagkamerater?

Vi vet allerede at Manchester City vil sette overgangsrekord for en britisk spiller ved å handle Aston Villa kaptein og playmaker Jack Grealish for 100 millioner pund, nesten 1,2 milliarder kroner. – Men så i dag lærer vi at de vil slå sin egen rekord med å også hente Tottenham sin konsistente målscorer Harry Kane.

Både Jack Grealish og Harry Kane er på shoppinglisten til Manchester United også, noe som bidrar til å holde trykket og prisen oppe. Manchester City har allerede vunnet Premier League og senere i dag møter de Chelsea i Champions League finalen. (Følg med på Sporten utover kvelden viser vi mål og høydepunkter fra kampen) – Manager Pop Guardiola har parkert alle rykter om en retur til Barcelona og blir værende for å bygge et enda sterkere lag, et lag med ræva fullt av penger.

Les: Vil bytte Jens Petter Hauge mot argentinsk landslagsspiller

Daily Mail skriver i dag at Pep Guardiola har gitt beskjed til gutta på pengene om at han ønsker både Jack Grealish og Harry Kane, får han sitt ønske oppfylt vil Manchester City måtte bla opp nærmere 3 milliarder kroner.

Mens Jack Grealish vil koste rundt 100 millioner pund må Manchester City regne med å betale 150 millioner pund for Harry Kane.

Den engelske landslagsspissen ønsker seg videre fra Tottenham for å vinne troféer, noe han etter alle solemerker vil gjøre i Manchester City, der han erstatter Sergio Agüero.

Les: Italias eks statsminister ansetter fra sykesengen