Tour de France vinner Jan Ullrich dømt. Tok strupetak på prostituert

Jan Ullrich
Top Article ad

Det var ikke nok for Jan Ullrich å si unnskyld til den prostituerte kvinnen som han tok strupetak på, saken havnet i retten og nå har den tidligere sykkelstjernen blitt dømt til en bot på ca 70 000 kroner. 

Det er et langt fall fra fjelletappene i Tour de France til å «miste det» og ta strupetak på en prostituert. – Man skal ikke være sikker på at nedturen stopper der, venner av Jan Ullrich skal være redde for at det kommer ut mer nå som det foreligger en dom.

Les: Opplever «the perfect storm» – jager nå Mandzukic overgang

Retten i Frankfurt har nettopp avsagt en dom over den tidligere Tour-vinneren, som er siktet for overgrep og vold mot en prostituert.

Resultatet er at han må betale en bot på 7200 euro.

«Den 45 år gamle tiltalte var siktet for fysisk overgrep og for å ha skadet en 31 år gammel Kongo-født prostituert morgenen 10. august 2018, i et rom på et luksushotell i Frankfurt»

Påvirket av alkohol oh narkotika fornærmet han kvinnen og ba om å få tilbake forskuddet på € 600, så dyttet han offeret opp i et hjørne og grep hun i nakken med den ene hånden, mens han dyttet denne opp imot veggen. -Så klemte han til med begge hender før kan slo med knyttneve på armen.

Saken ble opprinnelig undersøkt som en drapsforsøk, men ingen bevis ble funnet på det, «kvelningsintensiteten var gjennomgående så svak, at kvinnes liv ikke var i fare.

At Jan Ullrich har hatt problemer i flere år og det har vært flere meget offentlige bevis på det.  Han har blant annet på et tidspunkt gått fra sitt kontor Mallorca for å gå til naboen og true de som var gjester der. – Etter den hendelsen forsøkte han rehabilitering.

I følge Bild har Ullrich unnskyldt den prostituerte kvinnen og betalt henne bot.

Den dømte dømte tyskeren vant Tour de France i 1997 og stoppet karrieren i 2007.