I hus. (foto: spurs, twitter)

På lørdag kom ryktet om at noe var på gang, på mandag kom medisinsk test, på tirsdag signatur. Det er liten tvil om at Tottenham og Ivan Perisic var klare for hverandre. Med en fersk Champions League-billett til neste sesong er det godt å ha med en veteran som har stått i 75 kamper i Europa (Champions League/Europaligaen) med 11 scoringer og 9 assists.

Coppa Italia-matchvinneren Perisic gjenforenes dermed med Antonio Conte. I sesongen der Conte ledet Inter Milan til Serie-tittelen, var den kroatiske landslagsspilleren på banen i 32 Serie A-kamper pluss Champions League (6) og cup (4). Denne sesongen har manager Inzaghi fortsatt med å gi 33-åringen tillit, der Perisic har svart med 8 scoringer og 7 assists på 35 Serie A-kamper.

LES: Megatalentet Nuno Mendes har signert

Det var ingen vilje til å forlenge hos Inter Milan, muligheten Antonio Conte og sportsdirektør Fabio Paratici tok imot med åpne armer.

Perisic er en veteran som fortsatt leverer på øverste nivå, og har stått i de tøffeste kampene for Inter, Bayern, Dortmund og det kroatiske landslaget (113 kamper), en spiller Conte vet han kan stole på leverer.

Det kan bli en skikkelig fest for Tottenham-supporterne å få oppleve Perisics Premier League-debut i den hvite drakta. 33-åringen har vist at uansett kamparena, så leverer han.

LES: Inter Milan i møte – sjekker ut muligheten for den «umulige signeringen»