Inzaghi skjønner han hadde hatt Serie A-tittelen back-to-back med Lukaku i troppen. (foto: inter, twitter)

Noen overganger er ikke ment å være. En reversering av avgjørelsen Romelu Lukaku gjorde forrige sommer ser umulig ut, likevel innkalles det til møte.

Det er italienske Sky Sports som hevder Inter-direktør Beppe Moratta har møte på tirsdag med Lukakus advokat (sier det meste om kontraktssituasjonen i Chelsea) om en mulig retur til San Siro.

LES: United sikre på at de klarer å overtale Frenkie de Jong

Dere kjenner historien. Antonio Conte og Inter Milan hentet belgieren fra en fotball-miserabel tilværelse hos Manchester United, trente ham opp til sin beste fysiske form, la opp angrepsspillet rundt Lukaku og gjorde belgieren til en av de vasseste spissene i klubbhistorien og i Europa forrige sesong.

Etter at Serie A-tittelfesten hadde lagt seg, opplevde Inter-supporterne at spilleren de hadde tatt imot med åpne armer forsvant for gull og grønne skoger i Premier League.

Lukaku hadde «alt» hos Inter, men ønsket mer. For andre gang hos Chelsea (første gang i 2011-14) viste det seg at Lukaku og Chelsea ikke var noen match.

LES: Nottingham Forest er endelig tilbake i Premier League!

Etter en traurig sesong, der Lukaku mot slutten av sesongen også mistet plassen som førstevalg, ønsker spilleren, Chelsea betalte svimlende 115 millioner euro for, seg bort.

Og altså ikke bare bort. 29-åringen jobber for å returnere til klubben som passet ham perfekt i Milano, et strategisk viktig valg før VM-sluttspillet i november/desember.

Ifølge Sky Sports er møtet på tirsdag egentlig ikke forhandlinger, men en lodding av stemningen om det i det hele tatt er mulig for en retur. Det at Lukaku sender advokaten sin beskriver den desperate situasjonen.

LES: Har sikret seg Ligue 1s beste venstreback

Åpningen for Lukaku er at de nye Chelsea-eierne garantert ikke ønsker å sitte på en spiller til godt over milliarden som gjør alt for å slippe ut av kontrakten. Da kan et et salg til en sterkt rabattert pris til Inter Milan være en løsning.