Foto: tottenhamhotspur.com

Da Manchester City for et par sesonger siden var utestengt fra Champions League ga klubben Pep Guardiola en lønnsøkning som gjorde han til den best betalte manageren i Premier League. – Nå har Tottenham som har større gjeld enn godt er matchet lønna til sin nye manager Antonio Conte.

Allerede i sommer var Tottenham i samtaler med Antonio Conte, men da var han ikke klar og Nuno Espirito Santo fikk jobben. – Nå bare fire måneder senere er den italienske manageren på plass, noe som har satt i gang spekulasjoner om at Santo aldri var tenkt å vare ut sesongen.

Les: Spørs om ikke Nuno Santo ble grundig lurt

Daily Telegraph har Antonio Conte signert en kontrakt fram til sommeren 2023 til en verdi av 20 millioner pund, noe som matcher Pep Guardiola som den best betalte manageren i Premier League.

Antonio Conte for også et gigantisk budsjett til kjøp av noe spillere, hele 150 millioner pund om lag 1,7 milliarder kroner.

Gazzetta dello Sport skriver at noe av det enorme budsjettet skal brukes på Fiorentina komet Dusan Vlahovic, og AC Milan midtbanespiller Franck Kessié. La Repubblica skriver at Antonio Conte og Spurs sportsdirektør Fabio Paratici er helt på linje vedrørende Vlahovic og Kessié.

Les: Vinicius jr. har noen visdomsord Erling Haaland bør ta med seg videre