The Gaffer. (foto: spurs, twitter)

Manchester City manager Pep Guardiolas holder ikke igjen i sin hyllest til Tottenham manaager Ange Postecoglou: «Gjør fotball til et bedre sted»

Evening Standard skriver at Pep Guardiola er full av beundring for Ange Postecoglou. Til tross for Postecoglous korte tid i klubben, mener Guardiola at han allerede har markert seg. Han elsker måten Spurs nå spiller fotballen sin på.

Les: Det var ikke mulig å overtale Ruben Neves

«Selv i kampene de ikke vinner er jeg imponert»

«Selv i de kampene de ikke vinner er jeg imponert over de gode tingene de gjør og sjansene de skaper. De er aggressive i alle deler av spillet»

«Han kom hit og du kan allerede kjenne igjen at det er laget hans»

Ange Postecoglou forlot den skotske klubben Celtic for å ta over Tottenham i sommer. Mange har siden latt seg imponere over 58-åringens start i Premier League. Guardiola går et skritt videre og mener at Postecoglou gjør sporten bedre.

«Han gjør fotballen til et bedre sted, folk liker Ange»

I tillegg til Celtic har Ange Postecoglou tidligere også trent klubber som Yokohama i Japan og Melbourne Victory i Australia. Han har også vært Australias landslagssjef mellom 2013-2017.

RADIOSPORTEN: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Tottenham ligger for øyeblikket på femteplass på Premier League-tabellen. Manchester City er nummer to, bak ligaleder Arsenal. – Nå har klubben kanstet seg inn i kampen om Manhester City-floppen Kalvin Phillips

Tottenham Hotspur har hatt midtbanespillerne James Maddison og Rodrigo Bentancur skadet de siste ukene. Maddison vil være ute minst til januar, og Bentancur minst til februar. Pape Matar Sarr og Yves Bissouma drar i tillegg til det afrikanske mesterskapet tidlig i januar. De vil være ute et stykke ut i februar avhengig av hvordan nasjonene deres klarer seg i konkurransen.

Dette har sendt Tottenham ut markedet for midtbaneforsterkninger i januar.

Football Insider skriver at har de nå identifisert målet sitt. Ifølge nettstedet har London-klubben gått inn i jakten på Manchester Citys engelske landslagsmidtbanespiller Kalvin Phillips.

Hvor mye City ønsker for Phillips er ikke klart av rapporten. Midtbanespilleren selv sies å være opptatt av å finne en ny klubbadresse ettersom spilletid hans med den regjerende PL-mesteren er begrenset.

Men de er ikke alene om å være interessert. Newcastle og Juventus også leter etter Phillips sin signatur, og det har tidligere meldt at Liverpool og Bayern München er interessert.