To gode venner! Luis Suarez og Lionel Messi

Helt siden Luis Suárez ble tvunget til å forlate Barcelona sommeren 2020 på grunn av dårlig økonimi har savnet om kompis og lagkamerat Lionel Messi vært stor. Konene Sofía Balbi og Antonela Roccuzzo var blitt gode venner etter årene i Barcelona og da Balbi måtte flytte med sin mann til Madrid startet de to en kampanje for å havne i samme by.

Nå blir det en realitet i Miami.

Les: Tottenham kaster seg inn i kampen om Manchester City flopp etter å ha fått skryt fra Pep Guardiola

Luis Suárez forlater den brasilanske klubben Gremio, det bekrefter lagets manager Renato Gaúcho, morgendagens møte med Porto Allegre blir hans siste for klubben. – Samtidig sies han å være klar for Inter Miami, hvor han skal gjenforenes med Lionel Messi.

Luis Súarez forlot Europa og Atlético Madrid etter to år for spill i Sør-Amerika i 2022.

Opprinnelig signerte han for gutteklubben Nacional i Uruguay. Der tilbrakte han en sesong, og vant både Primera Divisón og Tornero Clausula før han gikk videre til Brasil og Gremio. – I Brasil har suksessen fortsatt. På ett år har han hjulpet klubben med å vinne Campeonato Gaúcho og Recopa Gaúcha.

Natt til lørdag bekrefter Gremios trener Renato Gaúcho at søndagens kamp mot Porto Allegro blir Suárez sin siste kamp for de blå og svarte stripene. «Jeg hadde gleden av å jobbe med en fantastisk fagperson. En av verdens beste spillere og den fjerde beste målscoreren i verden. Det vil være et tomrom i plassen hans neste år, det er ikke lett å finne noen med hans talent og evner» sier Gaúcho ifølge Daily Mail og fortsetter: «Økonomien holder ikke for å beholde ham. Dessverre, som jeg tidligere har fortalt deg, er det veldig vanskelig for ham å bli. Alle ville ha det, men bare han kunne endre utfallet. Han vil forlate og det vil være et tomrom i Gremios angrep.»

Nylig har det også blitt rapportert at Suárez vurderer et gjensyn med nære venn Lionel Messi i Inter Miami. Nå ser det ut til at det blir en realitet.

Les: Det var ikke mulig å overtale Ruben Neves

Transferjournalist Nicolò Schira melder i forbindelse med nyheten om at Suárez forlater Gremio at han signerer for Miami som Bosman i januar. Det gjenstår imidlertid for Miami å løse noen problemer angående lønnstaket som eksisterer i MLS før de kan fullføre signeringen, ifølge Daily Mail.

Suárez ble scoret 26 mål på 51 kamper for Gremio.