Okay, det blir buss, lads. (foto: united, twitter)

Manchester United er på offensiven. Ikke i Champions League, men i verdens tøffeste liga. Fire fattige poeng bak Champions League-billett er det igjen optimisme hos United-supporterne. Erik ten Hag har spillere tilbake fra skader og eneste klubb med tre strake Premier League-seire. Den positive steamen hjalp lite da troppen skulle forflyttes til Newcastle på lørdag.

Ifølge Manchester Evening News ble reiseplanene endret i siste minutt. Flyet til Newcastle sto klart til å lette klokken 12 for å rekke frem i perfekt tid til bortekampen 21.00. Ikke for tidlig, ikke for sent. Mens spillerne sto klart for boarding, kom beskjeden om at avgangen ble avlyst på grunn av kombinasjonen tekniske problem og været.

LES: Det var ikke mulig å overtale Ruben Neves

Ifølge lokalavisa ble det i stedet hastet inn i en buss, med en ca. tre timers kjøretur foran seg. Vi husker den «overivrige» bussjåføren som kjørte en stor omvei for Bodø/Glimt-spillerne på vei til stadion i Istanbul og Conference League-kamp mot Besiktas. Dette endte med 1-2 seier for Glimt. En ekstra busstur for Man United-spillerne må sees på som et godt tegn.

RADIOSPORTEN: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds