Humbug!. (foto: spurs, twitter)

Antonio Conte vil styrke angrepet foran neste sesongen og har bestemt seg for makker til Kane og Son.

Tottenham skal være interessert å signere Memphis Depay fra Barcelona, ​​ifølge rapporter. Den nederlandske landslagsspilleren har scoret 10 ganger siden han gikk til Nou Camp fra Lyon i sommer. Han har imidlertid slitt med spilletid etter at Xavi tok over som manager og Barca akter ikke å stå veien for at spissen kan forlate klubben etter sesongen.

SISTE: Kan miste stjernespiller på billigsalg til Barcelona

Barcelonas økonomiske krise i fjor sommer, og tapet av Lionel Messi og Antoine Griezmann, gjorde at klubben bestemte seg for å forsterke troppen ved å signerer spillere som var gratis og uten kontrakt.

Ronald Koeman hentet landsmannen Depay fra Lyon gratis etter å ha gjenoppbygd karrieren i Ligue 1, etter et mislykket opphold på Old Trafford. 28-åringen har levert varene hos Barcelona, ​​og har scoret respektable 10 mål på 20 La Liga-kamper, men å skulle erstatte tidenes beste fotballspiller var dømt til å mislykkes.

LES: Marcus Rashford må se og skjerpe seg!

Depay har slitt med regelmessig spilletid siden Xavi tok jobben – med flere nye spillere og en Ousmane Dembele som har tatt tilbake sin plass i laget.

Mundo Deportivo melder nå at Tottenham presser på for å få den tidligere Manchester United-stjernen til London og Premier League til sommeren.