Kan ikke snu ryggen nå, Rashford. (foto: united, twitter)

Wayne Rooney var som Manchester United-stjerne rimelig upolert. Etter at det engelske fotballikonet ble voksen, fikk noen sesonger i MLS, returnerte til balløya og endte med managerjobb hos Derby, har den røffe Rooney gradvis blitt polert bort. Helt til han får spørsmålet om Marcus Rashford.

De varme ryktene om at Rashford søker en vei bort fra Old Trafford etter å ha rykket bakover i spilletidskøen, er noe Rooney ikke aksepterer. Spesielt ikke når det dreier seg om en United-gutt som har kruttet i beina til slå Rooneys rekord med 253 scoringer i United-drakta (Rashford har allerede 93 som 24-åring).

Les: Max Verstappen seiret i en helt vill Formel 1-runde!

“What I hope is that Marcus Rashford f*cking gets his head out of his a*se and goes and breaks that record. He is a Manchester lad,” skal Rooney ha sagt ifølge The Sun på et black-tie event i Manchester i helgen.

Oversettelse overflødig. For Rooney er det nå opp til Marcus Rashford å utnytte det fotballgudegitte talentet og slutte å vingle. Manchester United er og må være klubben for Rashford.

Skjerp deg. (foto: united, twitter)

Nok snakka.

Les: Et opptak av en 20 år gammel Harry Maguire som viser en fantastisk finstemt skuddfot har kommet til overflaten