Kalvin Phililips og Raphinha

Raphinha har vært en av Premier Leagues mest spennende spillere de siste par sesongene og er svært ettertraktet. Leeds kan miste sin stjernspiller for bare 25 millioner pund hvis de rykker ned fra Premier League denne sesongen.

LES: Marcus Rashford må se og skjerpe seg!

Dette melder overgangsguruen Fabrizio Romano, som sier at den brasilianske vingen har en nedrykksklausul på 25 millioner pund. Jesse Marschs lag er syv poeng unna nedrykk, men de har spilt flere kamper enn lagene under dem. Romano forteller videre med å si at selv om de overlever nedrykk, vil han kunne forlate klubben, da for £75 millioner.

Han ble signert fra Rennes for bare 17 millioner pund i 2020 og har vært en viktig del av laget deres siden den gang, og har scoret 15 mål og assistert 12 siden han kom til Yorkshire.

Les: Max Verstappen seiret i en helt vill Formel 1-runde!

Barcelona er interessert i brasilianeren sammen med Liverpool og Man City. LaLiga-gigantene avventer for å se om Leeds rykker ned eller ikke før de tar kontakt.

Xavis tidligere lagkamerat i Barcelona, Deco, er spillerens agent, slik at veien til en avtale med Raphinha er kort for den ferske manageren på Camp Nou.