(c) Bilde: MFK. Tobias Svendsen tilbake på trening

Tobias Svendsen kom til Sandefjord Fotball i forkant av årets sesong på en låneavtale fra Molde Fotballklubb. Nå er mannen som nylig spilte U20 VM i Polen hentet tilbake til Molde FK. 

Tobias spilte totalt 10 kamper for Sandefjord Fotball.

Les: Chelsea «happy» med å selge flopp til La Liga gigant for 50 millioner pund

Nå har jeg vært på utlån i Sandefjord, og den avtalen er over. Så nå er jeg tilbake her, i alle fall for en periode, sier Tobias Hammer Svendsen til moldefk.no etter en av treningsøktene denne uka.

Han er godt fornøyd med perioden på utlån.

– Først og fremst har jeg blitt mye mer voksen. Både på og utenfor banen. Jeg har hatt godt av å komme bort herfra og stå på egne bein, sier 19-åringen fra Molde.

Samtidig er han veldig glad for å være tilbake på Aker Stadion. I fjor høst var han på utlån til Haugesund, og første halvår av 2019 har Sandefjord vært klubben.

Les: Jack Ma, Kinas nest rikeste mann gir 1,2 milliarder kroner til kvinnelandslaget

– Det er jo selvfølgelig fantastisk å komme tilbake. Etter å ha vært borte ett år har jeg naturligvis savnet byen, alle kompisene mine, klubben her med spillere, fasiliteter og øvrig støtteapparat på stadion her. Det er godt å være tilbake igjen.

– Nå er planen å forsøke å få spilt mest mulig fotball. Jeg er usikker på om det blir her eller om det blir et nytt utlån. Men jeg skal i alle fall trene hardt nå og kose meg hjemme i Molde. Så får tiden vise hva det blir til videre, sier Svendsen.

Fredag kveld spiller Molde borte mot Odd. Tobias har naturligvis sett dem en del i år, ettersom storebror Sander har spilt for Skiens-laget denne sesongen.

– Odd har gjort det bra. Det er en tøff bortekamp i kveld. Odd spiller 4-3-3 og det går fort framover. Jeg tror det kan bli en skikkelig moro kamp å se på! sier Svendsen.