Alvaro Morata foto: morata)

Da Alvaro Morata kom til Chelsea fra Real Madrid tilbake i juli 2017 satte de klubbrekord med å betale 57 millioner pund. – Det gikk ikke som planlagt og stempelet som flopp kom gradvis ettersom resultatene ikke var som forventet for deres dyreste spiller. 

Det ble 72 kamper og 24 mål i hans tid på Stamford Bridge, et opphold som forsåvidt startet bra hvor Alvro Morata bidro til at Chelsea vant FA Cupen.

Les: Jack Ma, Kinas nest rikeste mann gir 1,2 milliarder kroner til kvinnelandslaget

Atletico Madrid vurderer å signere Chelsea-angriperen Alvaro Morata i en permanent 50 millioner punds overgang. Den spanske angriperen ble lånt i Atletico på en 18 måneders låneavtale i januar, etter daværende manager Maurizio Sarri ikke fant plass til han på laget.

Morata fortalte for litt siden at han håpet å sikre et permanent opphold på Wanda Metropolitano, og hevdet at han følte seg «elsket» der.

Det ser ut til at den tidligere Real Madrid-mannen vil få sitt ønske også, The Telegraf skriver at Atletico er klare og at Blues er mer en happy med å selge sin flopp for 50 millioner pund. – Selv ikke det faktum at Chelsea ikke kan kjøpe noen før neste sommer har fått dem til å endre mening om Alvaro Morata og kalle han tilbake.

Les: Andreas Pereira blir med videre