Viser vei med og uten United-drakt. (foto: united, twitter)

Manchester United er angivelig forberedt på å tilby Marcus Rashford og Alex Telles i bytte mot Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong. Erik ten Hag har blitt bekreftet som de røde djevlenes nye manager, og hans ankomst kommer til føre til flere endringer i troppen på Old Trafford i sommer.

Les: Barcelona mister muligheten til signeringen som kunne ha endret alt

Den nederlandske treneren skal være veldig interessert i en tidligere Ajax-spiller denne sommeren. De Jong, 24, spilte under Ten Hag i to år i Amsterdam, og utviklet seg til en av Europas mest lovende unge midtbanespillere i løpet av den tiden.

De Jong. (foto: barcelona, twitter)
ESPN: Erik ten Hag har fått beskjed om å ignorere Rangnicks rop om revolusjon

Ifølge Fichajes.net vil Barcelona lytte til tilbud på den nederlandske midtbaneeleganten på over 72 millioner pund. United vurderer sine alternativer og kan tilby Rashford og Telles i en avtale om å bringe De Jong til Premier League for å spare penger på overgangen.

Med både Pogba og Matic på vei bort fra Old Trafford må klubben forsterke midtbanen. Om De Jong ønsker å forlate Barcelona for United er en helt annen side av saken, men hans historie med Ten Hag kan vise seg å bli verdifull.