Ikke så sikkert ten Hag starter sesongen med en 23-åring fra London i troppen. (foto: united, twitter)

Ja, vi er ikke spesielt imponert over jobben Rangnick har gjort på og utenfor kamparenaen etter at han hadde overbevist United hvordan han skulle rydde opp etter Solskjær. Da er det betryggende å høre at klubben ikke bruker vikaren som mellommann når ten Hag skal stake ut kursen videre.

Etter 4-0 tapet mot Liverpool var United-vikaren ikke nådig mot egen tropp.

Les: Barcelona mister muligheten til signeringen som kunne ha endret alt

– Hvis du analyserer situasjonen er det ikke vanskelig å analysere. For meg er det klart at det kommer seks, syv, åtte, kanskje ti nye spillere. Før du signerer disse spillerne må du være klar over hvordan du vil spille, sa Rangnick på pressekonferansen etter Liverpool-kampen.

Rangnick grubler på Anfield. (foto: united, twitter)

Det kan hende Rangnick har rett, men når du sitter og høvler over egne spillere som ansvarlig for kampresultatet (som ble fulgt opp med 3-1 tap mot Arsenal noen dager senere), da er det noe som ikke stemmer.

Ifølge ESPNs kilde har Erik ten Hag helt andre retningslinjer enn å kvitte seg med 10 spillere som det første møtet med United-troppen. ESPNs kilde hever den nye manageren skal lede en evolusjon, med endring over tid og ikke en revolusjon med umiddelbare og drastiske endringer.

Les på Tysk fotball: Jobbes for å hente Evan N’Dicka til Premier League

Det skal ikke stå på overgangsbudsjettet til ten Hag, men ifølge ESPNs kilde planlegger recruitment department hos United en forsterkning på 3 spillere i sommer.

Det vil uansett skje en utskifting med Pogba, Lingard, Matic, Cavani og Mata på vei ut som free agents, ifølge ESPN er United også villig til å vurdere bud på Eric Bailly, Phil Jones, Anthony, Alex Telles og Aaron Wan-Bissaka.

Les: Bayern München ikke spesielt imponert av 500-millioners investeringen sin

Rangnick kan få rett i at det blir en stor gruppe spillere som selges, men ten Hag skal ikke ha dette som utgangspunkt når han tar sine første skritt på Carrington. Vi ble med ett litt mer beroliget på vegne av United-supporterne. Dette skal bygges for det lange løp.