You and me Pep? (foto: haaland, twitter)

Journalisten Fabrizio Romano har sine kontakter og vet å bruke dem. Denne gangen har italieneren fått bekreftelse på hva som skjer i juni 2022.

Vel, hva som skjer er umulig å si når fler av verdens største klubber barker sammen for å sikre seg 20-åringen som i sin første hele sesong for Dortmund fortsetter i et rasende tempo med 7 scoringer og 3 assist på 8 kamper.

Borussia Dortmund kommer garantert heller ikke til å slippe Haaland uten kamp.

Les: Liverpool bygger opp et nytt stjerneforsvar

Bundesliga-giganten takket, ifølge Romano, ja til Haaland under forutsetning av at Mino Raiolo kunne sette seg bekvemt tilbake i juni 2022 og se på gigantene som kommer til å være villig til det meste for å vinne kampen om den norske klienten. Altså de perfekte arbeidsforholdene for en av bransjens sleipeste.

Vi har ant at det har dreid seg om en utkjøpsklausul på godt under milliarden, ifølge Romano er den kontraktfestet til 75 millioner euro.

Juni 2022, 75 millioner euro. Dette er utgangspunktet, men vi kan heller ikke se bort fra at Dortmund aner at de taper kampen, og satser på å håve inn mest mulig på Haaland allerede neste sommer – før utkjøpsklausulen aktiveres. Manchester United er hvertfall klare: The Athletic: Manchester United styrer fjellstøtt mot to ekstreme overganger

Les: Sammenligning: Solskjær i Manchester United og Lampard i Chelsea