Ole. (foto: united, twitter)

Vi har hørt det før, men når det kommer fra gravegutta hos The Athletic, er det verdt å få med seg. «Prosjekt nr. 7» skal gjennomføres og Dortmund skal tappes for de største offensive talentene.

Prosjekt nr. 7, spør du?

Slapp av, det dreier seg ikke om å hente tilbake Alexis Sanchez til Old Trafford. Og selv om Edinson Cavani har dratt på seg 7-er drakten hos United, har Ed Woodward større planer for dette draktnummeret.

Les: Real Madrid er i ferd med å gjøre samme idiotiske feil som Barcelona

The Athletic har funnet ut at United har satt et kodeord på den hårete overgangen som tappet klubben for mye energi det siste året – uten resultat.

Kodenavn Prosjekt nr. 7, alias Jadon Sancho, skal følges hele veien inn til Old Trafford. Ifølge The Athletic har Ed Woodward heller ikke gitt opp å hente ut Erling Haaland når utkjøpsklausulen på 68 millioner pundt frigjøres i 2022.

Bare gammelt nytt?

Nei.

The Athletic hevder at Manchester United ikke utelukker at de kommer til å slenge ett betydelig større beløp på bordet for å overtale Dortmund om å slippe Haaland før tiden. Sportsnettstedet hevder at Solskjær til og med har sagt seg villig til å gå inn i dialog med agent Mino Raiola, som forrige gang var sterkt delaktig til at Haaland ble helt uaktuell for United i første runde.

Dette betyr at United styrer fjellstøtt mot to ekstreme overganger, så gjenstår det å se hvor standhaftige Dortmund makter å være.

Les: L´Equipe: Har blitt komplisert med Mbappé