Kunne blitt fantastisk for Monaco. (foto: monaco)

Henry fikk tre måneder i manager-stolen hos Monaco før han ble veid for lett. En tidligere Monaco-spiller skjønte ingenting da nyheten kom om franskmannens oppsigelse.

Når en manager får sparken, er det klubben som «skriver historien». Monaco-ledelsen sørget for at etterlatt inntrykk var at Henry ikke var moden nok for å lede en storklubb.

Les: The Telegraph: Arsenal-spillerne har fått et helt spesielt tilbud på bordet

Det som ble hoppet glatt over, var at ledelsen hadde vinglet frem og tilbake og at de sportslige resultatene allerede var på bånn. Da blir liksom ikke tre måneder en mulighet for en manager å vise seg frem på.

Sevilla-spiller Rony Lopes spilte for Henry i Monaco og har en helt annen oppfatning av Arsenal-legendens evner som manager.

-Jeg tror ikke at folk vet hva som virkelig skjedde med Thierry. Etter min mening ga ikke klubben ham nok tid. Treningene var virkelig gode og ideene hans var oppløftende, engasjerende og gode, sier Lopes ifølge The Athletic.

Les på F7city: Real Madrid og Barcelona venter med stadionplaner

Lopes er ikke i tvil om at Henry kunne snudd den skakkjørte Monaco-skuta.

-Jeg så tegnene på treningen at spillerne fikk selvtilliten tilbake. Da de skadede spillerne returnerte og laget ble sånn han ville ha det, så gav de ham sparken. Hvis de hadde gitt Henry mer tid ville han ha blitt en fantastisk trener for Monaco, avslutter Lopes.

Vi håper Henry fikk med seg denne i Montreal.

Les: «Hvit heks» sørget for at han fikk sparken i Arsenal