Unai Emery ex kjæreste Sacha Wright

Unai Emery fikk sparken som manager for Arsenal på grunn av Sacha Wright, spanjolens 13 år yngre eks kjæreste. Hun åpner i et intervju med The Sun og legger ikke mye papp imellom.

Unai Emerys tidligere kjæreste Sacha Wright hevder han skylder på henne for at han fikk sparken i Arsenal – og sier at han så henne som en ‘hvit heks’.

Les: The Telegraph: Arsenal-spillerne har fått et helt spesielt tilbud på bordet

Emery fikk sparken i november bare 18 måneder etter han erstattet Arsene Wenger, som på sin side ledet klubben i 22 år.

Spanjolen, som ankom Nord-London og tidligere hadde hatt suksess hos både Sevilla og Paris Saint-Germain, så ut til å slite med det engelske språket og ble ifølge rapporter åpent hånet av Arsenals spillere.

Les: Ighalo advarer motstanderne: United blir nå et helt annet lag

Emerys tid i Nord-London gikk ikke etter planen, og han fortalte France Football tidligere i år at det var det var flere årsaker til han fikk sparken.

«Arsenal var en klubb i en nedoverbakke i to år før jeg ankom»

«Vi stoppet alt i høst og begynte å gjenoppbygge klubben med Europa League-finalen og femteplassen i ligaen, bare ett poeng fra Tottenham.»

Emery ble erstattet ved roret av sin landsmann Mikel Arteta, men nå har hans tidligere kjæreste 35 år gamle Wright snakket ut i pressen.

Til «The Sun» (naturlig nok): fortalte at hun dro for å møte Emery på nyttårsaften i Spania, det var da «han beskyldte meg for å sørge for at han fikk sparken»

«Han fortalte at jeg var en hvit heks, fordi jeg hadde brakt ham så mye uflaks!»

Wright dumpet Emery i september, før hun tok ham tilbake igjen i desember og hun fortsatte: «Han sa» det var dagen vi slo opp at vi begynte å tape «.

”Han fortalte at han var så stresset at tankene ikke var på rett sted etter at vi skilte oss.

”Jeg fløy ut for å møte ham i San Sebastian rett før nyttårsaften, og det var da han beskyldte meg for at Arsenal tapte.

”Jeg stolte på Unai og trodde virkelig vi skulle gifte oss og få barn sammen en dag.

”Jeg trodde han var en gentleman og en ekte familie mann. Men til slutt skjønte jeg at han ikke var klar for et seriøst forhold. ”

Det vil sannsynligvis ikke være noe sjokk å høre Emerys tidligere kjæreste innrømme at den tidligere Arsenal-sjefen var helt besatt av fotball og ville se kamper på den bærbare datamaskinen hans til han sovnet og igjen så på fotball i det øyeblikket han våknet.

«Vi ville treffes etter de fleste kamper og noen ganger i løpet av uken også,» la hun til. “Hvis laget ikke hadde spilt bra, ville han fortalt meg:‘ Jeg har det vanskelig. Det er veldig stressende for øyeblikket.

“Han så alltid på fotball og sjekket resultatene.

“Han ville til og med ligge i sengen med ett kamp på datamaskinen og en annen på nettbrettet. Dette kunne være om morgenen og også rett før vi sovnet».

«Det var litt irriterende, men det var hans rutine, og jeg godtok det.»

Siden han fikk sparken av Arsenal, har Emery ønsket hans etterfølger Arteta vel og støttet ham til å styre Gunners gjennom vanskelige farvann.