Må minimere usikkerhetene. (foto: arsenal, twitter)

Mens store deler av verden opplever masseoppsigelser, permitteringer og lønnskutt, har det ikke vært like enkelt i fotballens verden. Ifølge The Telegraph har Arsenal koblet til en «kreativ» gulrot for å gi spillerne selv muligheten til å unngå lønnskutt.

Den engelske avisen hevder at ledelsen i London-klubben har presentert spillerne for et forslag med lønnskutt, men der en oppnådd Champions League-kvalifisering annullerer kuttet.

Les: Ighalo advarer motstanderne: United blir nå et helt annet lag

Hvis dere henter inn de åtte poengene til fjerdeplassen (eller fem til femteplassen som mulig kan gi en plass i CL) så skal vi ikke straffe dere med lønnskutt.

Høres logisk ut i teorien, men ikke overraskende har det kommet sterke reaksjoner fra spillerne. Den engelske avisen hevder at forslaget ble tatt imot med hoderysting fra spillergruppen. De hadde nemlig ikke godtatt lønnskutt, og fant dette som et umulig utgangspunkt for en forhandling.

Dette er en konflikt der vi har forståelse for begge parter. Kunsten blir å løse floken uten at det skaper varige gnisninger mellom klubb og spillere.

Les: Justin Kluivert: «Nye Pogba» vil sette salgsrekord