Har blitt noen kompisbilder for å vise hvor harmonisk det var i leiren. (foto: psg, twitter)

Le Parisien var overbevist om at PSG hadde bestemt seg for å kvitte seg med Pochettino og satt denne uken og forhandlet om størrelsen på godtgjørelsen til argentineren. Spansk media (og Real-president Perez) er overbevist om at Kylian Mbappé spiller i Real Madrid-drakt neste sesong. Hvis Pochettino ikke er en skikkelig skøyer, så ser det ut som alle tar feil.

Det var på pressekonferansen før fredagens Ligue 1-kamp mot Strasbourg at Pochettino fikk det uunngåelige spørsmålet om han er ferdig hos PSG.

Les: Fikk seg en skikkelig knyttneve-nyhet fra erkerivalenl

Siden manageren for de ferske Ligue 1-mesterne visste at han kom til å få det tilsvarende spørsmålet om Kylian Mbappé, svarte han like gjerne på begge.

-Sånn det er i dag, så er det 100 prosent at jeg blir, det samme for Mbappe, sier Pochettino ifølge Marca.

100 prosent sikkert.

Så modererer Pochettino seg noe og fyller på med en standardsetning som managerne rundt om i de største ligaene har lært seg.

-Det er hvordan jeg opplever det i dag. Jeg kan bare si om dagen i dag, jeg kan ikke si noe annet. Dette er fotball, og vi vet aldri hva som kan skje, men jeg må gi svar på spørsmålet hvordan jeg opplever det i dag, kommer det fra Pochettino.

Les: Snekrer sammen byttehandel for å sikre seg Morata

Okay, vi ble kanskje ikke helt overbevist om at Pochettino og Mbappé blir på Parc des Princes, men når mannen drar opp 100-prosent sikkert-at-vi-blir, så er det minste et signal om at avgjørelsen om exit ikke er tatt.