Klarte seg utmerket når det er vennskapskamp. (foto: liverpool, twitter)

Mens vi venter på Keita… Nå hevder den engelske avisen at det begynner å murres hos Liverpool. Hvorfor vente på den tidligere RB-Leipzig-spillerens endelige gjennombrudd når Nuno Santo har ulven som allerede leverer.

Ruben Neves.

Den portugisiske midtbanespilleren har ifølge The Sun fått både Jürgen Klopp og Pep Guardiola til å smile bredt. Når dette skjer samtidig i Englands to mest suverene klubber de siste sesongene, forteller det egentlig alt om denne hva som bor i denne spilleren.

Les: Omar Elabdellaoui vasser i tilbud som kan ta han vekk fra Olympiakos

Det er det stadige spørsmålstegnet til Naby Keitas evne til endelig å tilpasse seg Liverpool og Premier League som bringer Neves inn på blokka til Klopp.

Liverpool har ikke mangel på midtbanealternativer, men når også forhandlingene med Gini Wijnaldum trekker ut, ett år før kontraktsutløp, må det jobbes med flere alternativer.

Les på Popidol: Playboy-modell: «Hvis Chelsea vinner Champions League, vil jeg posere naken»

En Neves på midtbanen til Liverpool vil utvilsomt skape positive gnister, men med en prislapp på rundt 600 millioner kroner og en Nuno Santo som tviholder på sin portugisiske stjerne for Champions League-spill neste sommer (Ulvene har ikke gitt opp drømmen), skjønner vi ikke helt hvordan denne skal være realistisk nå til høsten.

Naby Keita får nok en siste sjanse.

Les: Arteta må hoppe inn i forhandlingene