Fruen slipper hvertfall å tenke på familieferien denne sommeren. (foto: arsenal, twitter)

To av Arsenals desidert viktigste offensive spillere er Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang. Når det er usikkerhet rundt begge spillernes fremtid på Emirates Stadium, er det ikke rart Mikel Arteta må involvere seg.

Atletico Madrid har ifølge ESPN begynt å nærme seg Lacazette, noe som har fremskyndet forhandlinger hos Arsenal. ESPN hevder at samtalene i London starter de kommende ukene, og skal fjerne tvil franskmannen måtte ha om veien videre – hvis dette er riktig løsning for Arsenal.

Les: Dortmund sjef Michael Zorc vil ikke gjøre som Real Madrid ønsker

Spesielt usikkerheten rundt sin posisjon i laget og Aubameyangs vei videre, skal ha en påvirkning på Lacazettes fremtid på Emirates når han nå har to år igjen av kontrakten.

ESPN hevder at Arteta selv tar føringen for å sikre at Arsenal sitter igjen med den beste offensive løsningen.

Samtidig skal Arteta ha blitt hvisket i øret at et salg av Lacazette kan bringe friske 700 millioner kroner i Arsenal-kassa denne sommeren.

Les på Popidol: Åpner Avicii-museum til inntekt for barn og unge som sliter

Arsenal trenger Aubameyang og Lacazette, men bestemmer den gabonske landslagsspilleren seg for å bli, kan det hende franskmannen sendes ut av London.

Mikel Arteta har et vanvittig press på seg for å løfte Arsenal fra den traurige 9. plassen i Premier League – samtidig som spillerkabalen skal gå opp før neste sesong der superstjernen Aubameyang er i spill.

Fru Arteta slipper hvertfall å tenke så mye på ferieplaner for familien denne sommeren.

Les: Liverpool bekrefter Ligue 1 overgang