Må fortsette å kikke over skulderen for å se om Mbappé blir med videre. (foto: psg, twitter)

Kampen om Kylian Mbappé pågår og vil uungåelig fortsette det kommende året. PSG har ingen planer om å slippe den franske superstjernen, men er avhengig av at 21-åringen deler oppfatningen om planen. Nå ser det ut som all verdens oljepenger ikke lenger er nok for Mbappé.

Han er allerede verdensmester med det franske landslaget og har vunnet det som vinnes kan i Frankrike. Forrige sesong slapp han nesten inn til å røre på Champions League-trofeet – men bare nesten.

Les: Pochettino har fått knalltøff konkurranse om drømmejobben

L´Equipe hevder at kontraktsforhandlingene mellom spiller og PSG er komplisert, som det så fint heter. Er det ikke bare å kaste mer euro for å få 21-åringen til å forlenge?

Den franske avisen hevder at penger har utspilt sin rolle, og at det er den gryende tvilen hos Mbappé til hele PSG-prosjektet som har skjøvet signaturen lengrw unna. Det er liksom ikke nok å dunke Dijon 4-0.

Les på Engelske klubber: Ryan Giggs tror på Cavani-fest

I mellomtiden følger Liverpool og Real Madrid med på utviklingen og klør seg i hodet hvordan en Mbappé-overgang er forenlig med klubbenes korona-økonomien.

En ting er sikkert, Solskjær og Uniteds seier mot PSG i den franske hovedstaden dyttet Mbappé et skritt nærmere Charles de Gaulle flyplassen for exit Paris neste sommer.

Les: Real Madrid er i ferd med å gjøre samme idiotiske feil som Barcelona