Barcelona gråter ikke hvis Ramos holder seg borte fra El Clasico neste sesong. (foto: real, twitter)

Før El Clasico gjorde Zidane ingen forsøk på å skjule betydningen Sergio Ramos fortsatt har når Real Madrid sendes ut i kamp. 34-åringen fortet seg skadefri til Barcelona-kampen og ledet Real med største selvfølgelighet til 3-1 seier og Zidanes fortsatte engasjement for klubben.

Dette betyr ikke at Ramos betyr noe for klubben neste sommer. Da løper kontrakten til kapteinen ut etter 15 sesonger på San Bernabeu.

Les: Sigurd Rosted amok: Knuste glassdør etter rødt kort

Ifølge Diario AS har Real tilbudt Ramos 12-måneders forlengelse i tråd med klubbpolicy´en for spillere over 30, men kapteinen som har ledet Real til 5 La Liga-titler og 4 Champions League-titler mener har fortjener minst toårsavtale.

Den spanske avisen hevder forhandlingene står på stedet hvil og skal ikke gjenopptas før i januar. Velger partene å stå på sitt, tvinges Ramos ut av den spanske hovedstaden. Vi tenker det meste står og faller på om Real Madrid ikke tryner totalt i La Liga og Champions League. Sendes Zidane på dør, kommer erstatteren trolig til å «ta en Koeman» og rydde vei for neste generasjon spillere.

For oss er Sergio Ramos langt fra ferdig med prosjektet sitt i Madrid. Vi anbefaler hovedstadsklubben å se mot Barcelona, der erkerivalen ble litt for opptatt av fødselsattesten til Luis Suarez og sendte urugayaneren rett i armene på Diego Simeone med 4 scoringer på sine 6 første kamper i Atletico-drakt.

Idiotisk og unødvendig. Ingen grunn til at Real Madrid gjør det samme med Ramos.

Les: Pochettino har fått knalltøff konkurranse om drømmejobben