Småpent, men har ikke akkurat overbevisende. (foto:

Ralf Rangnick har ikke akkurat spredt varme på Old Trafford siden ankomsten i slutten av november, men har ledet United til poeng nok til å være i posisjon til å kjempe om Champions League-kvalik for neste sesong. Tyskeren har selv uttalt at han ikke vet om klubben kunne finne på å ansette ham som permanent manager, men etter at tyskeren har vist en særdeles dårlig evne til å virke samlende for United-troppen (og moderate 6 seire på 10 kamper), vender United blikket utover.

For ifølge oppegående The Athletic jobber verdens største klubb med fire navn, der Rangnicks glimrer med sitt fravær. Tyskeren skal få konsentrere seg om rollen som konsulent etter sesongslutt.

Les: Der mistet Everton manager-kandidaten som kunne ha løst alt

Mauricio Pochettino er ingen overraskelse, heller ikke Erik ten Hag, som ulike engelske medier mener har rykket forbi PSG-manageren. Så kommer to navn som kan overraske. For ifølge The Athletic har United latt seg imponere av Julen Lopeteguis jobb med Sevilla etter at han ble tuppet ut av San Bernabeu i 2018. Den siste på lista er tidligere Barcelona-manager og nåværende spanske landslagstrener, Luis Enrique.

Nå skal rekrutteringsprosessen intensiveres i løpet av de kommende ukene.

Les: Manchester United forhandler med Marseilles midtbanestjerne

Fire sterke kandidater som alle kan ha noe å bidra med inn i det langsiktige arbeidet på Old Trafford. Vi er mest takknemlig for at Rangnick ikke befinner seg på denne lista lenger.