Selv Richarlison halter denne sesongen. (foto: everton, twitter)

Nå vil vil ikke plassere dansken Thomas Frank i samme hylle som Carlo Ancelotti, som virket som den perfekte dirigenten på Goodison Park, men i den vaklevorene posisjonen Everton har befunnet seg i så altfor mange sesonger, tror vi en jordnær danske kunne ha «løst alt» hvis han hadde fått noen sesonger på seg i den blå delen av Liverpool.

Det har Everton-ledelsen tydeligvis selv også har tenkt, for ifølge Bolds kilder har Everton i tillegg til Southampton vært i kontakt med duoen Thomas Frank og assistent Brian Riemers hos Brentford.

Les: Manchester United forhandler med Marseilles midtbanestjerne

Everton er for tiden fire fattige poeng over nedrykksstriden, Thomas Frank har bygd et fundament hos Brentford siden 2018 (jobbet også som assistent i klubben 2016-18) som har vist seg å være så solid at klubben med spillere som befinner seg langt under raderen til topp ti-klubbene i Premier League, gir giganter som Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal (og Everton) en skikkelig tøff dag på jobb med stor sjanse for poengtap.

This is football. (foto: brentford, twitter)

For Everton er Thomas Frank nå tapt. Det nærmeste klubben kommer den danske manageren, er når Brentford kommer til Goodison Park, 15. mai. For på mandag ble det kjent at Frank og Riemer forplikter seg til Brentford-prosjektet frem til sommeren 2025.

Les: Jakter Jermain Defoe, spilleren med 496 Premier League-kamper i beina

Vi gratulerer Brentford, og sender en varm tanke til Everton-supporterne. For oss hadde Thomas Frank vært en perfekt manager for The Toffees, som trenger å gå noen solide skritt tilbake for å se hvilke fundamentale endringer som må gjøres på flere plan for å lykkes på lang sikt.