Boubacar Kamara

Manchester United har tatt kontakt med Marseille for å lande en avtale med midtbanespiller Boubacar Kamara nå i vinter. – Kamara har gått inn i de siste seks månedene av kontrakten sin for Les Olympiens og står derfor fritt til å forhandle en kontrakt med andre klubber for den kommende sommeren.

Manager Ralf Rangnick ønsker å ha mer å spille på på midtbanen allerede denne våren for å holde fast på topp fire og Champions League kvalifisering. Manchester United å sikre Kamaras tjenester i vintervinduet for en pris som reflekterer det faktum at det er kort tid igjen av kontrakten.

Les: Ny favoritt til Everton-jobben

Skulle Manchester United klare å sluttføre en avtale for Kamara, vil de få en av Marseilles viktigste spillere.

22-åringen har vært en klippe for Marseille, med 23 kamper så langt denne sesongen og kaptein ved en rekke anledninger. Stående på seks fot høy, ville midtbanespilleren tilby Rangnick et alternativ til Scott McTominay og Fred, samt potensielt åpne døren for en Paul Pogba-exit.

Etter å ha sluttet seg til Marseille-akademiet i 2005, har Kamara steget gjennom ungdomstroppen i imponerende form og debuterte profesjonell for klubben i en Coupe de la Ligue-kamp i desember 2016.

Ved siden av solid klubbform har Kamara representert Frankrike for alle ungdomslag fra U17 til U21. Skulle han flytte til Premier League og finne seg til rette raskt, vil han være selvsagt for de regjerende verdensmesterne i Qatar VM senere i år.

Les: Chelsea kaster seg inn i det som har blitt et kappløp mellom giganter

Han var en ubrukt reserve i Europa League-finalen 2018 da Marseille tapte 3-0 for Atletico Madrid i Lyon.

Les: Emil Bohinen i ferd med å skaffe litt ekstra cash til Stabæk