(foto: united, twitter)

Erik ten Hag har allerede bestemt seg for å legge fem Manchester United-stjerner ut for salg.

Nederlenderen ble annonsert som den nye United-sjefen i forrige uke og har fått en treårskontrakt for å gi ham tid til å snu den dårlige trenden i klubben. Laget har hatt en svak sesong under Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick, og deres nylige tap for Arsenal fremhevet de betydelige endringene som kreves på Old Trafford.

SISTE: Tilbyr Rashford, Telles og penger i bytte mot Ten Hags drømmesignering

ESPN rapporterer at Ten Hag kan bruke mellom £100 millioner og £150 millioner denne sommeren, men er mer enn villig til å lytte til tilbud på Aaron Wan-Bissaka, Eric Bailly, Alex Telles, Phil Jones og Anthony Martial for å styrke budsjettet ytterligere. Disse spillere ser alle ut til å ha blitt ansett som overflødige av den nye sjefen, men om det kommer bud på noen av dem gjenstår å se.

Anthony Martial feirer «målet» som kom i Europaligaen 17.februar mot Dinamo Zagreb

Wan-Bissaka har ikke hatt fast plass siden Rangnick tok kontroll over United til tross for at han kom til klubben fra Crystal Palace i 2019. Martial er allerede sendt til Sevilla på lån, og han har ikke scoret på åtte ligakamper i Spania.

At Jones og Bailly drar fra klubben vil ikke være noe stort sjokk for noen, siden de ikke har spilt noe særlig denne sesongen. Det baner også vei for kjøp av en ny midtstopper, som antas å stå på Ten Hags handleliste til sommeren.

ESPN: Erik ten Hag har fått beskjed om å ignorere Rangnicks rop om revolusjon

En spiss og en sentral midtbanespiller er også høyt oppe på nederlenderens prioriteringsliste. Edinson Cavani, Jesse Lingard og Paul Pogba er alle uten kontrakt og kommer til å forlate klubben, noe som gjør at begge posisjonene mangler dybde.

Cristiano Ronaldo er den eneste spissen i klubben når Ten Hag ankommer, og de offensive alternativene kan forverres hvis han ikke klarer å overbevise Marcus Rashford om å forplikte fremtiden sin til klubben.

Harry Kane er på ønskelisten til styret på Old Trafford, men det usikkert om Englands kaptein vil bli med på et så usikkert prosjekt som Manchester United har blitt de siste årene.