Trenger mer scoringsjubel inn i troppen. (foto: united, twitter)

De som er positive til Erik ten Hag berømmer han for å være en av de mest krevende managerne som finnes og at det naturlig nok vil føre til at han kommer på kant men noen av sine egne spillere.

Mens andre igjen peker på at Manchester United nå har en manager som er følelsesløs og bare kjøre på med sitt uten å tenke på at spillere er folk de også!.

Les: Erling Braut Haaland fikk raserianfall! – Måtte holdes tilbake av Manchester City-ansatte

Her er syv spillere som er på kant med Erik ten Hag:

Anthony Martial
Ten Hag og Martial var involvert i en opphetet meningsutveksling ifølge The Telegraph etter Uniteds 1-0-nederlag mot Newcastle på lørdag.

United-manageren sa at han «prøver å få en reaksjon» med sin «aggressive» coaching etter at Martial gestikulerte sint mot ham som svar på at Ten Hag trakk ham og Marcus Rashford ut etter 61 minutter for slapt spill på St James’ Park.

Martial har ennå ikke fullført hele 90 minutter i 2023-24, og kontrakten hans utløper ved slutten av sesongen.

Raphael Varane
Varane mistet tillitt hos nederlenderen etter Uniteds sjeleknusende nederlag i oktobers Manchester-derby og har knapt vært med i kampene siden.

Den tidligere Ajax-sjefen har imidlertid insistert på at Varanes fravær skyldes konkurranse om plassene på Old Trafford.

«Raphaeø Varane? Jeg vet ikke hva du snakker om, sa Ten Hag på en pressekonferanse da han ble spurt om et mulig sammenstøt med den franske VM vinneren.

«Det er rykter. Veldig viktig spiller, men det er intern konkurranse og det burde det være i en toppklubb, slik vi er.»

Jadon Sancho
Sancho har sjelden vist den formen som gjorde at United brukte 73 millioner pund på kantspilleren i 2021 og Ten Hag droppet ham fra troppen i møte Arsenal i september 2023.

«Jadon, på hans prestasjoner på trening valgte vi ham ikke,» sa United-sjefen etter 3-1-tapet.

«Du må nå et nivå hver dag i Manchester United, og vi kan ta valg i frontlinjen. Så til denne kampen ble han ikke valgt.»

Som svar tok Sancho til sosiale medier og skrev: «Vennligst ikke tro på alt du leser! Jeg vil ikke la folk si ting som er (sic) helt usanne, jeg har opptrådt veldig bra på trening denne uken.

«Jeg tror det er andre grunner til denne saken som jeg ikke vil gå inn på, jeg har vært en syndebukk i lang tid, noe som ikke er rettferdig! «Alt jeg vil gjøre er å spille fotball med et smil om munnen og bidra til laget mitt.

«Jeg respekterer alle avgjørelser som tas av trenerteamet, jeg spiller med fantastiske spillere og (er) takknemlig for å gjøre det, noe jeg vet at hver uke er en utfordring.

«Jeg vil fortsette å kjempe for dette merket uansett hva!»

Ten Hag svarte med å forvise kantspilleren fra Uniteds førstelagstropp. Det er nå tegn på tining i forholdet mellom paret.

Les: Vil gi Jadon Sancho en livline i Manchester United

Cristiano Ronaldo
Etter to svært omtalte utspill, og etter å ha droppet den legendariske målscoreren til benken, var Ten Hag gjenstand for Ronaldos harme under et beryktet intervju med Piers Morgan.

«Jeg har ikke respekt for ham fordi han ikke viser respekt for meg,» sa den portugisiske landskampen på TalkTV. «Noen mennesker, de vil ikke ha meg her – ikke bare treneren, men de andre to eller tre gutta. Ikke bare i år, men også i fjor.

«Ærlig talt, jeg burde ikke si det. Men hør, jeg bryr meg ikke. Folk bør lytte til sannheten. Ja, jeg føler meg forrådt.»

United tok den riktige avgjørelsen om å kutte Ronaldo fra troppen sin i november i fjor, og trekket ble fremstilt som en stor seier for Ten Hag.

Zidane Iqbal
«Hold ballen på gulvet! Zidane! Hei! Hold ballen på gulvet», ropte Ten Hag under en av sine første United-treninger. «Jævla søppel!»

Til tross for at han gikk dypt inn i fire konkurranser forrige sesong, ga United-sjefen ikke Iqbal et eneste minutt på førstelaget. Det utbruddet under deres sommerturné i Australia, om ikke tydelig på den tiden, var dødsstøtet for ungguttens karriere på Old Trafford.

Ten Hag sendte uten seremonier det høyt rangerte talentet ut av klubben denne sommeren, med Iqbal til Utrecht for en liten avgift.

Med tanke på at han hadde signert en langsiktig avtale med United sommeren 2022, og spilte Champions League-fotball under tidligere ledelse, var dette en overraskende brutal avgjørelse av Ten Hag.

Noa Lang
Under Ajax sin nederlandske cupseier over Telstar i 2019, der Lang scoret sitt første mål, gikk Ten Hag etter kantspilleren etter å ha oppdaget et holdningsproblem.

«Nei en! Du må løpe dypt!» Ten Hag ble sett rope før han fikk svar. «Du må holde kjeft, du må lytte, du må bare gjøre det.

Han ble avbrutt igjen og sa: «Nei! Kutt det ut, det er vårt spill, ikke ditt.»

– Det er tydelig at ting ikke stemte mellom treneren og meg,» sa Lang etter at han dro til Club Brugge. «Alle elsket meg i Ajax, bortsett fra én person.

«Mange tror jeg er en morsom, munter liten fyr som også kan spille fotball bra. Imidlertid kunne ikke alle gjøre med det. I det øyeblikket jeg indikerte at en overføring ville være bedre, var jeg ikke lenger i trenerens planer.

«Jeg ønsket å bli lånt ut, men han var så sint at han ville selge meg. Ikke ledelsen, men treneren fikk viljen sin. Nei, jeg har aldri snakket med ham igjen, og jeg vil ikke.»

Lang strålte i Belgia og flyttet tilbake til hjemlandet Nederland med PSV Eindhoven i sommer.

Andre Onana
Onana var en av Uniteds mest profilerte signeringer sommeren 2023, men Kamerun-keeperen har falt ut med Ten Hag før i Ajax.

«Onana hadde blitt buet av banen av sine egne fans til tross for at laget vant, da han hadde innrømmet fra en feil, som han sa at han ‘ikke gadd’, sa The Daily Mirror om en 2-1 seier over Sparta Rotterdam i april 2022.

– Målvakten hadde allerede slått fast at han var på vei ut av klubben, og Ten Hag var ikke imponert over hans holdning i de siste ukene av sesongen.

Han ble droppet helt fra Ajax-troppen for deres nederlandske cupfinale mot PSV Eindhoven på slutten av kampanjen, som Ten Hags lag tapte 2-1, og Onana spilte aldri for den nederlandske klubben igjen.

Men de så i det minste ut til å ha kysset og gjort opp for nå.