Det var slettes ikke pent å se på. Erling Braut Haaland var fly forbanna og klarte ikke kontrollere sin egen oppførsel. – En gode ide vil være å få hjelp i sinnemestring.

Reasultatet av dette kommer til å bli en bot fra Premier League, men for en som tjener over fire millioner i uka blir ikke det noe problem. Erling Haaland forlot banen i raseri på slutten av Manchester Citys 3-3 thriller mot Tottenham på søndag og hadde følgende kommentar til et medlem av Spurs-staben «f*** off».

Haaland mistet hodet veldig raskt. – Trolig fordi han ikke fikk ballen i mål selv.

Les: Vil gi Jadon Sancho en livline i Manchester United

Den norske spissen hadde blitt rasende etter en kontroversiell avgjørelse fra dommer Simon Hooper. – Haaland fikk et gult kort for usportslig opptreden.

Haaland sverget til Tottenham-mannen – to ganger så ut til å rope «f*** off» til opposisjonsbenken – og måtte holdes tilbake av Citys trenerteam for å forhindre at hendelsen eskalerte ytterligere. – En av de som måtter stagge han var manager Pep Guardiola.

Etter kampen klarer Pep å holde igjen egne kommentarer. «I will not do a Mikel Arteta comment»

Manchester City klarte ikke å vinne en tredje Premier League-kamp på rad. – Tydelig mye frustrasjon hos de himmelblå.

«Hvordan kan du forklare det? Du kan ikke forklare det,» sa tidligere City-forsvarer Micah Richards på Sky Sports. «Problemet jeg har er at vi har hatt så mange situasjoner der spillet får fortsette.

«Hvis du er i tvil, bare la stykket fortsette og du kan alltid bringe det tilbake. Det er derfor City vil føle seg fornærmet.»

Mens eksperten Jamie Carragher sa at dommeren «bare fikk panikk», la tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane til: «Det er en dårlig samtale.

«Av en eller annen grunn har han blåst i fløyta – han har definitivt tatt feil. Jeg tror vi alle kan se det.»

Spenningen kokte over i sluttminuttene av kampen, da Haaland slapp Jack Grealish igjennom på mål.

Nordmannen hadde blitt felt av Emerson Royal, men sprang opp igjen og slapp Grealish. Hooper hadde indikert en fordel for City, mens Grealish var på sidelinjen fra pasningen, men han blåste fortsatt i fløyta for å signalisere et frispark fra City.