Mazzarri ble sendt i dusjen. (foto: napoli, twitter)

Vi har sett trenere fyre løs «in the heat of the moment», ikke mange minuttene etter kampslutt og det de har opplevd som hårreisende dommeravgjørelser. Media elsker disse intervjuene der en Arteta, Klopp, Mourinho eller Tuchel forteller hva de egentlig har på hjertet. I Serie A har en klubb skjønt hvordan man effektivt unngår karantene.

Regjerende mester Napoli gikk på en smertefull 0-3 smell mot Inter Milan, for Napoli-trener Walter Mazzarri var det alt annet enn klart at rivalen skulle vinne. Napoll mente de skulle hatt straffe og at Milans første scoring skulle vært underkjent på grunn av frispark i oppspillet.

LES: Erling Braut Haaland fikk raserianfall! – Måtte holdes tilbake av Manchester City-ansatte

Mazzarri skulle foran mikrofonene og forklare tapet, men dukket ikke opp på pressekonferansen etter kampen. Der satt Napolis sportsdirektør Mauro Meluso.

-Mazzarri foretrakk å ikke komme, fordi vi vil ha ham på benken i neste kamp. Derfor ville vi unngå at han kom med noen kommentarer som kunne gi problemer, sier sportsdirektøren ifølge Football-Italia.

Meluso kunne dermed holde en dønn kjedelig og «politisk riktig» pressekonferanse, mens Mazzarri holdt seg på god avstand av mikrofonene.

Aner vi en ny trend, også i Premier League?

LES OGSÅ: Planen for Mason Greenwood er klar