Watch and see, watch and see.

Super League-prosjektet gikk høyt ut i fjor og sank som en stein, men tydeligvis ikke helt til bunns. Premier League-klubbene skjønte at de ikke kunne provosere supporterne sine med en grandios gutteklubb som fjerner seg fra alt fotballen har stått for på balløya siden attenhundretallet. Klubbpresidentene hos Real Madrid, Barcelona og Juventus så dette som et stort svik og har satt igang med egne planer.

Det tre klubbene trenger sårt inntektskilder for å ha et driftsbudsjett der de kan konkurrere med de største Premier League-klubbene om de beste spillerne, Super League skulle være redningen for de økonomisk sterkt pressede klubbene.

Les: Xavi har utpekt verdens største talent

Ifølge ESPN pusher trioen fortsatt på for å realisere planene om Super-duperligaen. AC Milan er kontaktet som potensielt fjerde klubb. Ifølge ESPNs kilder jobber trioen med en mellomløsning der vennskapskamper spilles i USA. Soccer har blitt big business, der spillere fra de største europeiske klubbene blir sidestilt med hollywood-stjerner. Dette lukter ekstra inntektsstrøm, noe trioen har erfaring med. Real var med i International Champions Cup i USA i 2016-2019, Barcelona spilte kamper ulike steder i USA mellom 2017 og 2019, Juventus var på tour i 2017 og 2018.

Ifølge ESPNs klider er det ikke satt datoer for kampene, men blir trolig spilt på vestkysten der byene kjemper om å stå som vertskap for kampene, inklusive et ferie-El Clasico mellom Real og Barcelona. Lykke til med å presentere den til de spanske supporterne.

Les: Spisslegenden Vieri har talt: Kampen står mellom Haaland og Vlahovic

Trioen fortsetter samtidig kampen for å få fugl Føniks til å gjenoppstå fra Super League-asken i Europa. Lykke til med den, det er ikke en av de største Premier League-klubbene som tør å ta i dette med ildtang.