Har det som plommen i egget

Det er liten tvil om at Steven Gerrard på samme måte som Xavi som nå er Barcelona manager en dag kommer tilbake «ferdig utdannet» for å lede sin klubb der han ble legende. 41 år gamle Gerrard som har 710 kamper for Liverpool er en naturlig etterfølger for Jürgen Klopp når kontakten går ut sommeren 2024.

Det er fortsatt lenge til det er mulig med en retur til Anfield, lengre enn de fleste regnet med, men med Jürgen Klopp sin suksess er det ingen som vil gi slipp før de må. Gerrard har alltid vært en smarting og en ledertype, han regjerte midtbanen til Liverpool i en årrekke og leger skotske Rangers med stor suksess. – Han tok over som manager for Randers i 2018 og ledet klubben til sitt første seriemesterskap på 10 år.

Les: TV 2: Roma har tatt oppfordringen og ringt Erik Botheim

Det skal bare være et fåtall klubber i Premier League som kan lokke Steven Gerrard bort fra Rangers i tillegg til Liverpool en av dem er Aston Villa. – Det er to årsaker, Liverpool fans vil ikke reagere slik de vil hvis han hadde tatt jobben i en av de største rivalene, spesielt i Liverpool, Manchester området og Birmingham klubben har flust av historie og sjel.

For noen dager siden fikk manager Dean Smith sparken i Aston Villa etter en svak start på årets Premier League-sesong. – Daily Mail hevder at Liverpool-ikonet er nær en avtale med Aston Villa.

Ifølge opplysningene skal Gerrard settes pris på av PL-klubbens sportslige ledelse og sies å stå høyt på listen over potensielle erstattere.

Les: CaughtOffside: «Brendan Rodgers har sagt ja»