Brendan Rodgers foretrekker å overta neste sommer!

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær er under intenst press om dagen og lørdagens tannløse oppvisning mot Manchester City på lørdag forsterket presset ytterligere. – I dag melder CaughtOffside at leveransen ikke har vært god nok etter ultimatumet til nordmannen om å snu utviklingen etter 5 – 0 overkjøringen av Liverpool for tre kamper siden.

Leicester City-manager Brendan Rodgers skal ha sagt muntlig ja til å ta over som Manchester United-manager når stillingen blir ledig.

Les: For en reise for Martin Ødegaard!

De tre ultimatkampene: – De røde djevlene svarte med å slå Tottenham 3-0 og de slet seg til 2-2 i Champions League mot Atalanta før 2 – 0 tapet mot Manchester City.

Det sparkes managere over en lav sko om dagen: Steve Bruce, Nuno Espirito Santo, Daniel Farke og Dean Smith alle kastet på dør!. Og Solskjær kan være den neste mannen ut!.

Mange navn er nevnt, sist ut tidligere i dag, Ralf Rangnick.

Tyskeren er for tiden sjef for sport og utvikling ved det russiske laget Lokomotiv Moskva. CaughtOffside er imidlertid sikre på at Foxes-sjef Rodgers har blitt kontaktet og sagt ja til å ta jobben når det er en ledig stilling.

Les: Kroenke sa nei takk til 20 milliarder kroner: «Klubben er ikke til salgs»

Nordirerens status har steget enda høyere siden han flyttet til King Power Stadium fra Celtic. Han vant to ligatitler, et par skotske cuper og tre skotske ligacuper mens han var i Glasgow.

Men å lede i Premier League er et tøffere. -Men han har ledet East Midlanders til femteplass to sesonger på rad.

Den tidligere Swansea-sjefen regnes som en av de beste trenerne som finnes og har blitt koblet til United de siste ukene. Men hvis rapporten er sann, har de kommet lengre i sine samtaler.

Engelsk presse mener Ole Gunnar Solskjær sin ekstraordinære status som klubblengende har holdt han i jobben lengre enn «vanlige managere». – Mange med bedre resultater har fått sparken.

Seks tap fra de siste 12 kampene i alle konkurranser betyr helt enkelt at Ole Gunnar Solskjær må må snu ting raskt.

Rodgers tilbrakte tre år som leder for Liverpool. – Han vant ikke noen pokal og fikk sparken i oktober 2015.