Call me

Du trenger ikke være en kroppsspråksekspert for skjønne hva Bodø/Glimt helt Erik Botheim signaliserte etter sine mål mot Roma. – Nå forteller kilder til TV 2 to at Roma har fulgt oppfordringen og tatt kontakt.

Bodø/Glimt er i ferd med å vinne Eliteserien for andre gang. Etter å ha vunnet mot Roma hjemme på Aspmya og uavgjort på bortebare er den nordnorske klubben «hottere» enn noen gang. Botheim som scoret tre mål på to kamper i Conference League mot Roma feiret med å gjennomføre det internasjonale tegnet for «ring meg».

Les: Agenten til Sergio Ramos beiner ut for å stanse ryktene

Roma har tatt kontakt med folkene til Botheim for å diskutere en overgang. Lazio har også skjønt at noe er i ferd med å skje og har satt i gang arbeidet med å sikre seg U21 landslagsspilleren de også. Begge klubbene fra den italienske hovedstaden skal være i dialog med Botheims agent Jim Solbakken.

Kontrakten med Bodø/Glimt varer til 31. desember 2022. Det betyr at overgangsvinduet i januar trolig er siste mulighet for klubben til å innkassere en betydelig overgangssum for 21-åringen. – Oslo-guttens markedsverdi har skutt i været siden han i februar signerte for Bodø/Glimt etter å ha blitt løst fra kontrakten med Rosenborg.

Botheim har notert seg for 19 mål og ni målgivende pasninger på 39 kamper for de gulkledde denne sesongen.

Les på Engelske Klubber: Sparket! Ingen har ledet flere kamper enn Neil Warnock

Det er flere som forlater Bodø/Glimt etter årets sesong kommer til å vinne: Fredrik Bjørkan har bare noen uker igjen før hans kontrakt får ut på dato, venstrebacken har interesse fra Italia, Nederland og Belgia. – Marius Lodes er i samme situasjon.

Patrick Berg følges fortsatt tett av Heerenveen, som prøvde å signere ham i sommer, men kommer trolig til å bli høyaktuell for langt mer kjøpssterke klubber etter prestasjonene på klubb- og landslag i høst.

Les: Kroenke sa nei takk til 20 milliarder kroner: «Klubben er ikke til salgs»

Ola Solbakkens prestasjoner, og uttaket på A-landslaget, har heller ikke skadet interessen rundt den hurtige trøndervingen.