Raheem Sterling

Etter denne sesongen har den engelske landslagsspilleren kun ett år igjen av kontrakten på Etihad.
Arsenal står klare til å bla opp en solid bunke med pund for Raheem Sterling dersom han skulle bli tilgjengelig i sommer når Manchester City-kontrakten hans går inn i det siste året.

LES: Skadekrise i Manchester City

Mikel Arteta, som signerte en ny avtale på Emirates forrige uke, skal styrke troppen og ønsker seg flere angrepsmuligheter når vinduet åpner igjen. Sterling, som han jobbet godt med i City, er høyt på ønskelisten.

Den engelske landslagsspilleren har lagt samtalene om fremtiden til side for å konsentrere seg om Citys Premier League-innspurt og sikre hans fjerde seriegull for de lyseblå.

Arteta vil bli støttet på overgangsmarkedet og trenger målscorere for å erstatte Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette, som er uten kontrakt.

Les: Eier litt av Liverpool vil eie hele AC Milan

Arteta jobbet tett med Sterling i løpet av sine tre år på Etihad som Pep Guardiolas assistent, før han ble manager for Arsenal. Han skal være villig til å bygge sitt nye angrep rundt Sterling.

En viktig faktor for å lokke Sterling til London er at Arsenal klarer å holde på Champions League-plassen de har for øyeblikket.