Ja, Pep, det blir kaotisk fremover.

De fleste tror at City tar ligagullet nå etter Liverpool tapte to poeng mot Tottenham helga, mens City banket Newcastle 5-0. Guardiolas menn leder nå med tre poeng og etter målfesten mot Newcastle i dag har de også bedre målforskjell en Liverpool.

Men dagens storseier kostet dyrt for ligalederen.

LES: Liverpool kaster seg inn i kampen om ustoppelige Aurélien Tchouaméni

Manchester City må klare seg uten Ruben Dias, John Stones og Kyle Walker i de tre siste kampene i Premier League-sesongen, sa Pep Guardiola på pressekonferansen etter dagens kamp. Ruben Dias ble skadet i dag noe som kan få en betydning for tittelkampen.

City er nå altså tre poeng foran Liverpool på toppen av Premier League-tabellen med en overbevisende 5-0-sier av Newcastle på Etihad Stadium søndag, men med Nathan Ake som sliter med et ankelproblem, sa Guardiola at han må klare seg med tre forsvarere i sesongens tre siste kamper.

Les: Eier litt av Liverpool vil eie hele AC Milan

Fernandinho, som forlater City på slutten av sesongen, erstattet Dias i seieren over Newcastle og Pep ble spurt om hvor avgjørende 37-åringen nå blir i innspurten, sa Guardiola: «Veldig, ellers er det CJ (Ega-Riley) eller (Luke) Mbete.

Liverpool-fans kan dermed klamre seg til håpet at et skadeskutt City skal avgi poeng i sine tre siste .