Flis eller exit? (foto: tottenham, twitter)

Harry Kane er i spill. Vi har inget behov for å se Kane forlate Tottenham, men når spilleren selv gikk ut med at han nå skal spille i en klubb som kjemper om trofeet Phil Foden og Kai Havertz knivet om på lørdag, da er ikke lenger Spurs veien videre.

Dessverre. Men for Manchester United, City og Chelsea, byr dette på en mulighet som kan påvirke utdelingen av trofeene neste sesong. Harry Kane er Premier League-kongen av assists og scoringer for klubben som endte på syvende plass i serien. Say no more.

Les: Gazzetta dello Sport: Juventus gir ikke opp Pogba-byttehandel

Den tidligere Liverpool-spilleren Stan Collymore (hvordan kan vi glemme denne spilleren!) mener at Manchester United ikke lenger er i pole position for å sikre seg Kane, Erling Haaland eller for den saks skyld Jack Grealish.

champ

Les på Popidol: Barack Obama mer imponert over Rashford enn klokkene til Haaland

-Det vakre med resultatet til Chelsea, er at i tillegg til the glory of the night, de er nå i pole position når det kommer til forsterkninger i sommer. Harry Kane, Erling Haaland, Jack Grealish… Plutselig kan du fortelle dem at Chelsea er tilbake, der de dingler med trofeet som gulrot, sier Collymore ifølge Teamtalk.

Les: Sorry, Mbappé, du må nok bort fra PSG