Should I stay, or should I go, da-da-da-da. (foto: united, twitter)

Paul Pogba har til tider spilt gnistrende god fotball denne sesongen og det ville vært snodig om Solskjær nå kvitter seg med franskmannen. Likevel, når vi spoler tilbake de siste årene, er det i det hele tatt et fotballunder at Pogba og United fortsatt har noe med hverandre å gjøre.

Agent Mino Raiola har gjort alt for å fyre opp misnøye rundt Uniteds behandling av klienten sin, og har knapt gjort noe annet de siste to sesongen enn å prate høyt om exiten fra Old Trafford.

Les: Erling Haaland har nådd det første målet

Selv om sommerens overgangsmarked er varslet å bli dempet av virusets økonomiske begrensinger, er det samtidig sommeren der noen av de største stjernene i fotballsirkuset kan være i bevegelse. Dette åpner opp for byttehandler.

Det er ikke noe nytt at Juventus ønsker seg Pogba tilbake til Torino, det er heller ikke et nytt rykte at Cristiano Ronaldo skal være på vei bort fra Juventus.

Det har også kommet rykter om at Jorge Mendes (agent) har hatt samtaler med gjengen hos United om en mulig retur til Old Trafford for CR7.

Les på F7: Det rareste folk har glemt igjen i en Uber

Toppscorer nå også i Serie A. (foto: juventus, twitter)

Forskjellen nå er at sesongen er over, Ronaldo har fått ny sjef i Max Allegri og og Solskjær har skjønt etter Europaligafinale-tapet at han trenger mer støtte til de unge spillerne. Edinson Cavani fortsetter med å være dette, Ronaldo (hvis han ikke går helt ego) kan være det samme.

Vi vet det blir som å synge den samme melodien ved å trekke frem Pogba for Ronaldo-deal, men det begynner å bli for mye som skjer samtidig at dette scenariet ikke kan lukkes.

Max Allegri har hvertfall tenkt å skaffe seg Pogba: Allegri har bare en beskjed: Hent Pogba tilbake!

Les: Jack Wilshere er på nytt klubbløs