The One, the only. (foto: psg, twitter)

Nå er ikke Chelsea noen fattigmannsklubb. Likevel, når Thiago Silva og Thomas Tuchel måtte komme seg bort fra PSG for å vinne Champions League, heves det noen øyebryn (på den naturlige måten) i Paris.

Thiago Silva ble hjulpet av banen med skade underveis i Champions League-finalene, men har hele sesongen vært akkurat den forsvarsbautaen Chelsea trengte får å nå helt inn til CL-trofeet og topp-fire i Premier League.

Les: Ekstrabladet: Premier League-bud på Victor Nelsson

Forrige mai måtte Silva og PSG-manager Thomas Tuchel gå av banen som nesten-vinnere i Champions League. Etter å ha blitt presset ut av PSG, har de to fått/tatt valget som sørget for at nesten-merkelappen denne gangen ble delt ut til Ruben Dias og Pep Guardiola.

Da vi så Silva og Tuchel henge sammen i en skikkelig klem etter kampen, var det helt tydelig at dette var en ekstrem opplevelse, året etter at de sammen tapte finalen.

Les på Aston Villa vinker adjø til tre spillere

Neymar har allerede forlenget med PSG, Kylian Mbappé har det ikke. Tidligere lagkompis Silva har CL-tittel, tidligere manager Tuchel det samme. Men først etter at de forlot PSG…

Vi tipper Mbappé fortsatt tar noen uker i tenkeboksen.

Les: Erling Haaland har nådd det første målet

.