Sportsdirektør og manager i ferd med å forlate toppklubben

Trenger ikke dette. (foto: valencia, twitter)
Top Article ad

Det teller noen få uker før La Liga-sesongen er i gang med all mulig brask og bram. Den fjerde beste klubben i Spania er alt annet enn klar for premieren.

Valencia hadde en spesielt god sesong med 4. plass i La Liga. Når dette burde vært verktøy for en god inngang i kommende sesong, har det i stedet skapt interne stridigheter.

Noen vil ham mer.

Ifølge flere Valencia-baserte aviser, ligger årsaken til konflikten i klubbeier Peter Lims behov for å styre klubbens aktivitet på overgangsmarkedet.

Les: Real Madrid med sjokkavgjørelse etter ydmykende tap

Dette er ikke et ukjent fenomen, men får ifølge Super Deporte sportsdirektøren til å forlate klubben i protest denne uken.

Vitner dette om en dårlig kjemi mellom to sterke personer?

Neppe. Også en annnen av klubbens sportslige ledere vurderer å gjøre det samme, og ifølge den spanske avisen, truer også manager Marcelino med en exit.

Les på Popidol: Et monster uten like de siste 50 årene

Det er ikke første gangen klubbeier Peter Lim skaper liv og røre. Mens sportsdirektøren blir ansett som arkitekten for å ha brakt Valencia tilbake til toppen av La Liga etter at han startet i 2017, har Lim gjort seg upopulær hos klubbens supportere.

Les: Liverpool henter tydenes yngste Premier League debutant

Spørsmålet blir: Who´s the boss?

De kommende dagene vil gi oss svaret. Uansett skaper dette en unødvendig dårlig steming i klubben, da fokus skal være rettet mot optimalisering av sesongoppkjøringen.